Ontspanning massage

Een massage waar je lekker bij kunt ontspannen.
Helpt je spieren en huid soepeler worden.
Is een zachte variant qua behandeling.

Holistische massage

Deze massage staat ook wel bekent als deep tissue massage.
Ontspant en stimuleert de spieren, bevorderd de bloedsomloop, en kalmeert het zenuwstelsel.
Werkt dieper en langer door.
Stimuleert ook lymfestroom en rekt het bindweefsel van de gewrichten.
Verlicht de stress in lichaam en geest.

Stoelmassage

Is een korte en effectieve behandeling waar de kleding bij aan gehouden word. De effecten van deze behandeling gaat dieper en zal langer doorwerken. Na deze behandeling zal je frisser en fitter voelen. Het bevordert de doorbloeding en stimuleert het zenuwstelsel.
foot-massage-2277450_1920

Voetreflex

De voeten worden vaak zwaar belast als een orgaan of een lichaamsdeel in uw lichaam niet goed werkt. In deze behandeling worden de ‘drukpunten’ in uw voeten behandeld. Deze drukpunten hebben een directe verbinding met andere lichaamsdelen en organen. Tijdens de massage wordt op alle orgaanplekjes een zekere druk uitgeoefend. Het effect hiervan is dat de betreffende organen beter doorbloed raken en daardoor beter functioneren. Je zult de positieve werking van deze massage merken.

Counseling

Nmc biedt professionele begeleiding aan volwassenen die vast (dreigen te) lopen op persoonlijk vlak en/of werk gerelateerde problemen.
Goede begeleiding voor stress en depressie en rouw verwerking.
Ook biedt ik regelmatig begeleiding aan mensen die geen problemen ervaren, maar een gevoel hebben van is dit het nou? Ik heb eigenlijk alles, maar toch blijft er iets knagen.
Ik begeleid je bij het (her-) vinden van jezelf, persoonlijke groei, werk/ privé balans, kort gezegd, datgene wat jou blij en gelukkig maakt. We gaan samen op zoek naar jouw diepste verlangens die je het gevoel van blijheid, vrijheid en energie teruggeven. We onderzoeken waar jouw kwaliteiten liggen, zodat je deze op een effectieve manier kunt gebruiken op weg naar je doel.
Met een persoonlijke behandel plan, gaan we er samen zorgen voor een goede balans in lichaam en geest.

NCadeeCounseling